با علی ع (61)
بسم الله الرحمن الرحیم
سوره احزاب آیه 56
«ان الله وملائکته یصلون علی النبی یا أیها الذین آمنوا صلّوا علیه وسلموا تسلیماً؛ خدا و فرشــته گانش بر پیامبر درود مىفرستند ای کسانى که ایمان آورده اید بر او درود فرستید و به فرمانش به خوبى گردن نهید.»
در بســیاری از متن های چاپ جدید در دوره کنونى بعضى از مؤلفان و ناشــران و خطباء اهل ســنت از آوردن کلمه «آل وآله» متن مکتــوب صلوات خودداری مىکنند و معلوم نیســت این کلمات چه سنگینى برای آنها دارد و این در حالى است که در کتب قدیمى اهل سنت که به آن اشاره مىشود از آن نهى شده ایم.
«ان رسول الله ص قال: لاتصلوا ّ علی ّ الصاة التبراء. فقالوا: و ّ ما الصاة التبراء یا رسولالله؟ قال: تقولون: اللّهم صلّ علی ّ محمد وتمسکون، بل قالوا: اللّهم صل علی محمد وآل محمد؛ رسول خدا ص فرمود: صلوات ناقص بر من نفرستید. اصحاب عرض کردند: صلوات ناقص چیســت؟ فرمود: اینکه بگوید: اللّهم صل علی محمد و«آل» مرا نگوئید پس بگویید:«اللّهم صلّ علی محمد وآل محمد.»
پس معلوم مىشــود پیامبرخدا ص محبت خاندانش یعنى 12 امام را از ما خواســته و طلبیده و محبت با معصیت و نافرمانى قابل جمع نیســت نمىشود کسى بگویید من به شخصى محبت دارم و در این حال نافرمانى او را نیز انجام دهد این که محبت نمىشود
پــس محبت یعنى اطاعت و گوش به فرمان بودن حال اینکه در طول تاریخ بنى امیه و بنى العباس با همین آل پیامبر که رســول الله محبت و احترام آنها را خواسته چه کردند بماند در دوره کنونى نیز بى محبتى به این آل چقدر فراوان به چشــم مىخورد که یکى از آنها خراب کردن مرقد امام یازدهم از جمله آنهاست (یک نکته ات بگفتم گر نکته دانى عشقى.) فأفهم وتأمل
1تاریخ بغداد ج ،6ص 216ـ سنن حافظ دارمی، ج ،1ص 309ـ سنن نسائی، ج ،1ص 190ـ مستدرک علی
الصحیحین، ج ،3ص 183ـ مسند، ابنادریس شافعى ج ،2ص 67و صحیح مسلم الصاة علی الآل