چرایی دشمنی دشمن
بسم الله الرحمن الرحیم
اهداف دشمن علیه انقلاب اسلامی
محتوا: تحریف حقایق وتاریخ
برکسی پوشیده نیست که اولین مخالف و دشمن انقلاب اسلامی آمریکا وصهیونیست غاصب بوده و هست.
از همان آغاز پویش مردمی و شروع حرکت مردمی به رهبری حضرت امام خمینی(ره)علیه جنایت ها ی پهلوی در اجرای سیاست های آمریکا در امور کشور، آمریکایی ها بیشترین تلاش خود را کردند که این انقلاب به پیروزی نرسد. لذا جای بسی تأسف است که برخی در گوشه وکنارچنین وانمود می کنند که شعارهای تندوانقلابی سبب بروز دشمنی ها گردیده است. شاهد سخن فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی درکتاب دشمن شناسی:«موضوع تحریف حقایق و تاریخ، از اوایل انقلاب ،یکی از اهداف مهم دشمن، تحریف حقایق وتاریخ بود. اگر یک وقت در داخل کشور حنجره یا قلم مذدوری پیدا می شد که حقایق جنگ وانقلاب والسلام را تحریف می کرد، می دیدید فریاد های تشویق از اطراف دنیا بلند می شد.امروز نیز همینطور است. امروز هم اگر در داخل کشور کسانی بخاطر خوش کردن دل استکباروراضی کردن دشمنان اسلام واین ملت واین کشور چیزی بگویند و بنویسند که در آن تحریف اسلام و تاریخ انقلاب وچهره های انقلاب باشد،می بینید که در دنیا از طرف دستگاه های تبلیغات استکبار برای او هورا می کشندواو را تشویق می کنند .
خطبه های نماز جمعه تهران۱۳۹۹/۱۱/۱۵
«شتاب پیشرفت علمی»
این پیشرفتها باعث شدهاست که دشمنان کشور به بهانههای هستهای و یا رشد موشکی، فشارها، کارشکنی ها و تحریم ها را تشدید کنند. ارتقای سطح علمی جامعه، افزایش نرخ باسوادی، رشد مراکز علمی مدارس و دانشگاه ها و رشد تعداد دانشجویان در رشته های مختلف علمی، رتبه برتر ایران در تعداد مقالات و ارجاعات علمی و ثبت اختراعات و برتری در فناوری نانو، هستهای، فضایی و سلول های بنیادی از جمله مهمترین دستاوردهای علمی و فناوری انقلاب اسلامی به شمار می رود.
اما مهمترین دستاورد علمی بعد از انقلاب کدام یک از این حوزههاست؟
برای رسیدن به پاسخ این سوال مطرح شده اول باید مروری جامع بر دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی داشته باشیم تا در نهایت بتوان بین این حوزهها یک امکان مقایسهای فراهم کرد و به نتیجه دلخواه رسید.
پیش از رسیدن به حوزههای تخصصی علمی،
نخستین مرحله پیشرفت علمی در جامعه، افزایش نرخ سواد بوده است. پیش از انقلاب شمار افراد بیسواد در جامعه به حدود 14 میلیون نفر میرسید که چیزی حدود نیمی از جمعیت کشور میشد. اما بعد از انقلاب با وجود 8 سال جنگ تحمیلی یک نهضت همهجانبه در راستای افزایش سطح سواد جامعه اتفاق افتاد و میلیونها نفر در این نهضت با سواد شدند؛ به طوری که درصد افراد با سوادبالای 6 سال جامعه در سال 1355 حدود 47 درصد بود و این نرخ در سال 95 به 88 درصد رسید. پیش از انقلاب تنها 15 واحد دانشگاهی بزرگ در کشور وجود داشت و بعد از انقلاب تعداد این واحدها به بیش از دو هزار و 640 رسید. مدارس از 47 هزار واحد به 220 هزار واحد رسید.
به مثابه این افزایش زیرساخت های آموزشی، تعداد آموزش دیدگان و فارغالتحصیلان هم افزایش قابل توجهی داشتهاست. در مقاطع بالاتر از دیپلم، این رشد بسیار قابل توجهتر بودهاست. رهبر معظم انقلاب دربارۀ رشد تعداد دانشجویان نسبت به قبل از انقلاب فرمودند: «در زمینۀ علم و فنّاوری، از اوّل انقلاب [تاکنون]، تعداد دانشجویان 25 برابر شده است؛ اوّل انقلاب، همۀ دانشجویان کشور دویست وخرده ای هزار [نفر] بود، امروز نزدیک پنج میلیون دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند؛ مقالات علمی شانزده برابر [شده]؛ و فعالیتهای علمی و فنّاوری فراوان دیگر». تمام این جهتگیریها باعث شد طبق آمار پایگاه ISI ایران رتبۀ اول علمی (تعداد مقالات) در منطقه و رتبۀ پانزدهم را در جهان کسب کند.
شکوفایی علم نانو در ایران همزمان با پیدایش جهانی .پس از این افزایش سطح سواد در جامعه و گسترش تب علم آموزی در کشور باید منتظر نخستین دستاوردهای این پیشرفت میبودیم. به طور حتم قرار نیست خیل عظیم تحصیلکردههای علمی ورود تخصصی به حوزه آموزشی خود بکنند و از آنها انتظار ورود به مرزهای دانش را داشتهباشیم، اما این تب علم آموزی در کشور باعث شد تا حوزه نانو به عنوان یکی از حوزههای علمی فعال در مرز دانش به بلوغ و شکوفایی برسد.
نانوتکنولوژی مطالعۀ ذرات در مقیاس اتمی برای کنترل آنهاست. هدف اصلی اکثر تحقیقات نانوتکنولوژی شکلدهی ترکیبات جدید یا ایجاد تغییراتی در مواد موجود است. رشد و بلوغ این حوزه از دانش همزمان با پیدایش جهانی آن در ایران هم شکوفا شد.