تهدید برای امریکا 3
بسم الله الرحمن الرحیم
2 گام مهم برای تعامل منطقی با دولت بایدن 2
حرکت به سمت غنی سازی اتمی با غنای بالا
چهل و پنجمین رئیس جمهور منتخب نظام سیاسی حاکم بر ایالات متحده توافق هسته ای را پاره کرد. این در حالی بود که ایران تمام تعهداتش را اجرا نموده و نهادهای نظارتی نیز بر آن صحه گذاشتند.
ایران نیز که در دوسال و نیم اخیر به شدت متضرر شده بود ، تعهدات هسته ای خود را پلکانی تعلیق کرد . بررسی شرایط فعلی بعید می نماید که بایدن بدون قید و شرط به برجام باز گردد و میراث سلفش ( فشار شدید اقتصادی به ایران ) را به راحتی از دست بدهد و بی شک مترصد گرفتن امتیاز در برابر بازگشت به برجام خواهد بود.
در مقابل گفتمان حاکم بر سیاست خارجی ایران در برابر دموکرات های تازه مظفر ، باید کاملا طلبکارانه و از سر استغنا باشد. زیرا مقاومت جمهوری اسلامی و ملتش در برابر شدیدترین تحریم های تاریخ بشری دولت چهل و پنجم آمریکا ، یک سرمایه سیاسی در سطح بین الملل برایشان ایجاد نموده و طرف مقابل را به این تحلیل رسانیده که با فشار و حصر اقتصادی، نمی توان منویات ظالمانه را به این ملت تحمیل کرد.
حال اگر دولت جدید آمریکا قصد دارد با ایران تعامل داشته باشد:
اولا باید خسارات دولت ترامپ را جبران کند.
ثانیا تحریم ها را لغو ( و نه تعلیق ) نماید.
ثالثا تعهد بدهد که در خصوص ابزارهای دفاعی و سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی موضع مخرب نداشته باشد.
حرکت به سمت غنی سازی با غنای بالا که اخیرا به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید ، درصورت اجرایی شدن یک اهرم فشار بسیار مهم برای تضمین تعهدات طرف آمریکایی خواهد بود و اگر جمهوری اسلامی قصد دارد برای همیشه از شر تحریم ها خلاصی یابد، لازمه اش آنست که با دست پر ، مشت محکم و از موضع قدرت و ظفرمندی به استقبال رئیس جمهور جدید آمریکا برود .